Testissä OLE HYVÄ ekopyykinpesuaine!

Sain Natural Elementsiltä testiin yhden OLE HYVÄ -tuotteen. Valitsin siis pyykinpesuaineen, sillä ajattelin saavuttavani sen kanssa monipuolisen testin.

Elämme lisäaineiden ja päästöjen aikaa. Ympäristömme kuormitus on jumalattoman suuri. Pyrin siihen, että ainakin meidän osaltamme vähennämme kuormitusta mahdollisimman paljon.

Niin meille matkasi OLE HYVÄ vegaaninen, suomalainen ja ennen muuta ekologinen nestemäinen pyykinpesuaine, tuoksuna piparminttu. 

Olemme koko perhe melkoisen hajuherkkiä, ja siksi hieman jännäsin tuota piparminttua, mutta huoleni oli turha. Piparminttu tuoksuu kyllä, mutta ei erityisen voimakkaasti, lähinnä voisin kuvata sitä raikastavaksi tuoksuksi. Ehdottoman hyvä valinta siis!

Pessyt olen niin vaatteita, kuin lakanapyykkiäkin, sekä työvaatteita ja koirapyykkiä. Kokeilin myös erittäin likaisiin pikkumiehen ulkovaatteisiin. Puhdasta tuli, ja ihanantuoksuista! Koko pesuhuoneemme (jossa pyykinpesukone sijaitsee) tuoksuu ihanan raikkaalle.

Pukinkonttiinkin piti hakea saman merkin tuotetta. Ja itselleni ostin kilon astianpesujauhetta, joten sen testaaminen alkaa seuraavaksi.

Tätä kannattaa testata, oikeasti! Hintakaan ei ollut ihan jumalaton, litran pullo oli kympin luokkaa. Ohjeena on, että 0,3 dl mitataan 5-6 kg pyykkiä.


Kommentit

Suositut tekstit