Jauhelihakeitto lähiseudun tuotteista, nam!

Auran REKO on tänä syksynä ollut varsin laadukas. On lihaa, kasviksia, vihanneksia, kananmunia, hunajaa ja ties mitä. Tässä ihana, edullinen, helppo ja riittoisa syksyinen ruoka.


JAUHELIHAKEITTO

Naudan jauhelihaa (Oksasen tila) 500 g
palsternakkaa (Jaakolan tila)
perunaa (Jaakolan tila)
keltaista ja oranssia porkkanaa, luomu (Kylä-Kreulan tila)
purjo, luomu (Metsärannan luomutila)

En viitsinyt edes kuoria juureksia ja perunoita, pesin hyvin ja pilkoin sopiviksi palasiksi ja ei muuta kuin kiehumaan parin luomu-lihaliemikuution kanssa. Jauhelihat paistoon ja suolaukseen ja sitten vain kaikki sekaisin. Ai että, kun on hyvää, ja seuraavana päivänä vielä parempaa. 


Kommentit

  1. Tulin heti kurkkailemaan! Mähän seuraan sua muuten Instassa; oli niin tutun oloista olla myös täällä. Ja selvisi tuo Hinnerjoki-arvoituskin. Se on ihan tässä vieressä, niin Instassa ihmettelin, että niinkö lähellä mahdat asua. :D Reko on sitten muuten ihan paras paikka. AInoa paha puoli on se, että kun niihin oikeasti tuoreisiin tuotteisiin tottuu, kaikki muu maistuu pikkasen kököltä.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit