5 v. synttärit Luomuspajalla.

Niin tuli se aika, kun pikkumies pyysi kaverisynttäreitä. Olin jo etukäteen päättänyt, että minä en niitä kotona järjestä, ja keväällä jo silmäilin vaihtoehtoja. Luomuspaja Turussa tuntui hyvältä vaihtoehdolta lähinnä arvojensa vuoksi, ja niinpä otin yhteyttä heihin ja sain varattua synttärit. Arki-iltasynttäreiden hinta oli 200 eur, joka sisälsi kaksi tuntia ohjattua toimintaa kahden ohjaajan voimin sekä tarjoilut. Ensin pidin hintaa hieman suurena, mutta kun ajattelen sitä stressiä, jonka varmasti saisin aikaan, ohjelman järjestämistä ja tarjoilujen tekemistä ja pohtimista, se ei todellakaan tuntunut kalliilta. Ohjaajat olivat kuitenkin alansa ammattilaisia.

Synttäreille sai varattua teeman ja se oli, mikäs muukaan kuin, traktorit. Lapset piirsivät ensin katuliiduilla pihan asvalttiin radan, jota sitten ajeltiin kauko-ohjattavilla Fendeillä. Oli hauskaa ja kaikki saivat kotiin vietäväksi hienon traktoriajokortin!


Tarjoiluihin oli muutama vaihtoehto. Me otettiin nakkeja, juustoa ja viinirypäleitä, joita metsästeltiin coktailtikuilla. Jälkkäriksi karkkeja ja keksejä, ja toki poppareita.Pihalla asustelevat lampaat olivat ihania, ja lopuksi niillekin vietiin vähän kuivaa leipää.


Meikäläisen mieleen erityisesti oli ihana puoti. 
Luomuspajalla on tulevana sunnuntaina 7.10.2018 Sadonkorjuumarkkinat, käykää tutustumassa!

Luomuspajan löydät

Kommentit

Suositut tekstit