Kasvimaani-kokeiluni oli onnistunut!

Ihailin facebookista löytämälläni sivustolla kasvisten kotiintilausta viikoittain. Yrityksen nimeä en nyt juuri muista, mutta pettymyksekseni palvelu oli tarjolla vain pääkaupunkiseudulla. Sitten löysin Kasvimaani-sivustolle.

Halloween-viikon tilauserä oli tarjouksessa kuljetuksineen parikymppiä. Kotiovelle tuotiin sovitusti kuutisen kiloa sipulia, palsternakkaa, porkkanaa, punajuurta, purjo ja kurpitsa, kauniissa Apetitin laatikossa. Puhtaita ja hyvälaatuisia, nam! 
Mikä parasta, kasvisten mukana tuli lista, mistä tiloilta ne ovat peräisin! Nämä ovat minulle lähiruokaa, sillä tuotteet ovat Satakunnasta. 

Täytyy myöntää, että meidän ruokapöydässä se liha näyttelee pitkälti sitä pääosaa etenkin päivällispöydässä, jossa istumme yhdessä koko perhe. Lihan ympärille rakennetaan muu ateria.
Itseäni harmittaa, että se on mennyt tähän. Minä olisin ehdottomasti halukas syömään kasviksia enemmänkin, mutta miesväki ei, meilläkään. Lusikoin siis ihan yksinäni kasvissosekeitot.

Täytyy myöntää myös se, että en ole koskaan ostanut palsternakkaa (paitsi pakasteissa toki), ja nyt kun sitä on saanut maistella, se on aivan sairaan hyvää. Olen ajatellut palsternakan olevan paljon tujumpaa tavaraa. 
Pyrin ostamaan kotimaista ja vaalimaan vanhoja perinteitä (joita olenkin tässä kovasti opiskellut lisää, kuten ehkä Instagramista olette huomanneet), ja vierastan kovasti esimerkiksi linssejä, tofua ja soijaa.

Kurpitsa aiheuttaa päänvaivaa, mitä siitä tekisi? Vinkkejä kaivataan! Ja jos kätköistäsi löytyy joku hyvä kasvisruokaresepti, kerro toki!

Palatakseni vielä Kasvimaaniin, suosittelen kaikille! Käykää nyt ihmeessä edes tutustumassa!


Kommentit

Suositut tekstit