Alkuviikko avajaisissa!

Mukillinen kuumaa glögiä ja hennon lumikerroksen saaneet puut ikkunan ulkopuolella. 
Sieltä se tulee, joulukuu.Alkuviikon illat menivät Natural Elementsin ja Agorian.fi noutomyymälöiden avajaisissa.

Natural Elements sisältää muun muassa luonnokosmetiikkaa, ekopesuaineita, ihania kotimaisia pientuottajien kynttilöitä ja aivan sairaan hyviä Alajärven tilan toffeeita ja fudgeherkkuja. 

Minua erityisesti kiinnosti uusi tuttavuus nimeltä OLE HYVÄ.
Hyllyssä oli tältä valmistajalta pesuaineita niin ihmisvartalolle kuin kodin pinnoillekin. Testaukseen meille lähti piparmintunhajuinen pyykinpesuneste, jonka kanssa onkin pyörimässä pikkumiehen ulkovaatteet juuri nyt. Ajattelin, että koska meillä tulee niin erilaista pyykkiä, testiskaala on laaja. On lakanoiden ja normaalien vaatteiden lisäksi koirapyykkiä, navettavaatteita, miehen metallinpölyisiä työvaatteita jne.. Voi koneparkaa. Lisäksi meillä ei voi käyttää mitään voimakkaita hajusteita, mutta tykkään kuitenkin pienestä säväyksestä jotain migreeninkestävää tuoksua. 

www.naturalelements.fi

Valmiina testiin!Nämä puolalaiset luomusaippuat olivat aivan ihanan tuoksuisia!


Oi, fudget on niin nam.


Natural Elementsillä oli myös erilaisia suolalamppuja.

Glögin kanssa sai maisaa kinuski/merisuola (toivottavasti muistan oikein)-fudgea, taivallista!


Agorian.fi myy verkkokaupassaan kaikenlaista koirille. Todellakin lähes mitä vaan. Itsekin tuli pongailtua kaikenlaista enemmän ja vähemmän tarpeellista joululahjaa koirille. Koirathan eivät ole koskaan tahallaan ilkeitä tai tuhmia, joten ne ovat kyllä lahjansa ansainneet!

www.agorian.fi
Kommentit

Suositut tekstit