Hyvää vuotta 2019 (sekä tutustelua GreenDealiin)!

Blogi sen kun elää hiljaiseloaan. Aika ja kirjoitusideat on kortilla. Alkuvuoden kevätväsymys alkaa nostaa päätään.

Uutenavuotena ehti tehdä vähän muutakin, kuin herkutella ja näpytellä koulutehtäviä, nimittäin tutustua luonnonkosmetikan verkkokauppaan, GreenDealiin. Ekokoti&Ekopesuaineet-naamakirjaryhmässä olen useasti törmännyt kyseiseen puljuun, ja kovasti tuntui kehuja saavan, joten päätin itsekin tutustua.

Olihan sitä kaikenlaista mielenkiintoista!


Olen viimeksi käyttänyt Ole Hyvä-merkkistä nestemäistä pesuainetta, mutta koska olen kuullut turhan usein täällä kotona mutinaa, että vain pulveri pesee kunnolla, olen alkanut etsiskellä ekologista pyykkipulveria. Ole Hyvän ehdoton plussa on toki kotimaisuus, mutta annan tälle nyt mahdollisuuden.

Sitruunahappo pääsi heti raikastamaan sekä tiski- että pyykinpesukonetta, mainio aine. 
Verbenan tuoksuinen pyykkituoksu on myös oikein mukava tuote miedon, mutta peittävän tuoksunsa kanssa. Olen ennenkin maininnut, että meillä on kovin tuoksahtavaa pyykkiä välillä mm. koirien ja meikäläisen työn vuoksi, ja toisinaan toivon pyykkiin mukavaa tuoksua (joka kuitenkin sopii meille tuoksuyliherkille). Tämä ehdottomasti jatkoon!

Ecodoon suihkutettava pesuaine on tujua, ainakin tuoksultaan. En osannut varautua (vaikka luin tuoteselosteen...) noin voimakkaaseen etikkahenkäisyyn, joka aineesta tuli. Hyvä hajunpoistaja, ja tulee se luvattu vadelman tuoksukin sieltä esille. Ainut miinus on tähän asti ollut, että jättää muovimaton liukkaaksi, mutta se nyt on yleistä.

Meikäläisen kosmetiikan käyttö jää tunnetusti shampooseen ja harvakseltaan käytettävään hiuskiinnikkeeseen (joka kestää sen 10 vuotta), sekä deodoranttiin/vartalosuihkeeseen. Deodorantti on sekin ollut silmäilyn alla, mutten ole arvannut kokeilla mitään. Voidedeot kiinnostavat, mutta niissä kokemukset tuntuvat olevan hyvin monipuolisia ja hinta sen verran korkea, että en ole toistaiseksi lähtenyt tilaamaan.
 
Tilauskokemus itsessään oli erinomainen: toimitus oli noin viikossa (pyhät varmasti sekoittivat), asiakaspalvelu ripeää ja ystävällistä, sekä kaupan päälle edulliset hinnat. Tilasimme siskoni kanssa kimppaan, joten säästimme kuluissa.Ekologisempaa vuotta 2019!


Kommentit

Suositut tekstit