Juustohampurilaispizzaa, nam!

Synttäreilläni vieraat saivat tutustua juustohampurilaispizzaan, hyvin teki kauppansa. 
Tässä ohjetta, kannattaa testata! Juomaksi vaikka mansikkamehua.




Pizzapohja, pellillinen
5 dl vehnäjauhoja
2 dl vettä
25 g tuorehiivaa (myös kuivahiiva käy)
1 tl suolaa
3 rkl öljyä

Liuota hiiva kädenlämpöiseen veteen, lisää suola ja muut aineet, öljy vasta loppuvaiheessa. Anna taikinan kohota kulhossa puolisen tuntia tai tee kuten minä, lätkäise se samantein pellille ja kauli. Käytä tarvittaessa lisää jauhoja.

Täyte
 700 g jauhelihaa (itse käytän sika-nautaa)
Cheddar- juustoa
ketsuppia
sinappia
grillimaustetta
majoneesia  
haluamaasi salaattia, esim. jääsalaatti
raakaa sipulia.

Paista sika-nautajauhelihaa 700 g, mausta grillimausteella. 

Voitele pohja ketsupilla. Kaada jauheliha tasaisesti pizzapohjalle. Levitä cheddarjuustosiivut jauhelihan päälle. Paista 225-asteisessa uunissa puolisen tuntia. Silppua salaatti ja levitä se jäähtyneen pizzapohjan päälle. Pursota päälle haluamasi määrä sinappia. Pilkkoa sipulit rinkuloiksi ja levitä sinapin jälkeen. Päälle vielä majoneesiraidat ja herkku on valmis!

Kommentit

Suositut tekstit